Mancare de rosii cu pulpe de pui

Mancare de rosii cu pulpe de pui

Mancarea de rosii cu pulpe de pui - Rosiile rotunde si grase, pulpele rumenite si verdeata proaspat tocata, ii dau mancarii de rosii cu pulpe de pui o savoare de dosebita.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • piper0 dupa gust
Preparare

Ceapa se toaca marunt, se caleste in putin ulei dupa care se adauga pulpele;

Rosiile se adauga dupa ce s-au rumenit pulpele de pui;

Se potriveste de sare si piper, se da in clocot timp de 5 minute, se adauga usturoiul tocat marunt si se lasa sa fiarba la foc mic timp de 30 de minute;

Verdeata se adauga la sfarsit, dupa ce s-a luat vasul de pe foc.

Tips

Mancarea de rosii cu pulpe de pui se serveste calda.

Recomandari