Mancare de pui cu caise

Mancare de pui cu caise

Caisele au proprietati antioxidante, scad colesterolul rau, ajuta in digestie, elimina grasimile si detoxifiaza colonului. Cel mai bun mod de a le cosuma este in varianta naturala, insa sunt la fel de sanatoase si in mancaruri. In plus, vor da mancarurilor tale o aroma deosebita.

Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  ziua copilului  
Recomandat pentru Dieta
Regim copii 4-7 ani  Regim copii 7-12 ani  
Ingrediente
  • zahar3 lingurite
  • caise300 g
  • unt200 g
  • faina1 lingurita
  • pui1 intreg
Preparare

Puiul se spala, se taie bucati si se pune intr-o tigaie, impreuna cu untul, se acopera cu un capac si se lasa la inabusit. Cand e rumenit, se adauga apa cat sa acopere carnea si se lasa sa fiarba.

Cand carnea este aprope gata, se adauga caisele taiate in jumatati si zaharul topit in prealabil, o lingurita de faina si se lasa sa fiarba pana scade zeama.

Recomandari