Mancare de pui cu caise

Caisele au proprietati antioxidante, scad colesterolul rau, ajuta in digestie, elimina grasimile si detoxifiaza colonului. Cel mai bun mod de a le cosuma este in varianta naturala, insa sunt la fel de sanatoase si in mancaruri. In plus, vor da mancarurilor tale o aroma deosebita.
Ingrediente
- zahar3 lingurite
- caise300 g
- unt200 g
- faina1 lingurita
- pui1 intreg
Preparare
Puiul se spala, se taie bucati si se pune intr-o tigaie, impreuna cu untul, se acopera cu un capac si se lasa la inabusit. Cand e rumenit, se adauga apa cat sa acopere carnea si se lasa sa fiarba.
Cand carnea este aprope gata, se adauga caisele taiate in jumatati si zaharul topit in prealabil, o lingurita de faina si se lasa sa fiarba pana scade zeama.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





Sex sau nu sex la prima intalnire
- person
"toata lumea o face... si toata lumea o minte..."