Legume gratinate

Legume gratinate

Legume gratinate este unul din delicioasele feluri de mancare pe care le prefera vegetarienii. Aceste legume gratinate sunt atat de gustoase, iar adaosul de branza le face sa fie irezistibile. Vinete gratinate merg si pentru cei care nu sunt neaparat vegetarieni, merg si ca garnitura, si sunt atat

Specificitalian
Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii150 kcal
Recomandat pentru Dieta
Regim lactovegetarian  
Ingrediente
  • rosie1 bucata
  • vanata1 bucata
  • dovlecel1 bucata
Preparare

Se taie cate 2 felii de: dovlecei, vinete si rosie, 2 ciuperci si se pun pe gratar;

Dupa ce se intorc pe ambele parti, se aseaza pe o farfurie in centru, deasupra se pune un bulgare de mozzarella taiat felii si se baga la cuptor pana cand incepe sa se topeasca;

Se scoate din cuptor, se stropeste cu ulei de masline si praf de oregano si pe marginea farfuriei se pun 2 rosii uscate la soare (pomodori sechi) taiate felii.

Tips

Aceste legume gratinate se servesc calde, eventual cu parmezan pe deasupra.

Recomandari