Lasagna de pui

Lasagna de pui

Unul din cele mai savuroase feluri de mancare italienesti este lasagna in general si lasagna de pui in particular. Numele de lasagna din reteta de lasagna de pui se refera la pastele late care poarta acest nume. Lasagna de pui se prepara cu foi de lasagne din comert, foarte important este sosul

Specificitalian
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii300 kcal
Recomandat pentru Evenimente
cina romantica  
Recomandat pentru Dieta
Regim copii 7-12 ani  
Ingrediente
  • zahar1 lingura
  • ou1 bucata
  • unt75 g
  • usturoi uscat1 catel
  • faina50 g
Preparare

Se prajesc intr-o cratita cu ulei 3-4 minute, ceapa si usturoiul, se adauga ciupercile si puiul si se lasa 4-5 minute

Se pune vinul si se lasa sa fiarba cu totul 5 minute. Se adauga sosul de rosii
si zaharul si se fierbe pana e gata carnea;

Intr-o tava tapetata cu ulei sau unt se pun foile de lasagne, alternate cu umplutura de carne, la sfarsit se toarna sosul bechamel, si se pune in cuptor.

Tips

Cu aceeasi reteta putem prepara lasagne din carne de vaca, spanac, branze de mai multe feluri, legume ...

Recomandari