Inghetata de ciocolata pe bat

Inghetata de ciocolata pe bat

Pentru aceasta reteta aveti nevoie de forme pentru inghetata pe bat pe care le gasiti in comert. Va garantam ca nu veti regreta ca le-ati achizitionat si ca sa va convingem va recomandam sa incercati inghetata de ciocolata propusa de “Caietul cu retete”.

Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  ziua femeii  onomastica  
Ingrediente
  • lapte200 ml
  • ou4 bucati
  • zahar pudra2 linguri
  • ciocolata neagra200 g
Preparare

Punem pe foc laptele impreuna cu ciocolata rupta bucatele. (poza 1)

Mestecam continuu pana se topeste complet ciocolata si se omogenizeaza compozitia. (poza 2)

Dam la rece si cand s-a racit adaugam rand pe rand galbenusurile. (poza 3)

Batem spuma albusurile. Cand s-au intarit adaugam zaharul pudra si batem pana devine ca o bezea lucioasa. (poza 4)

Incorporam bezeaua in compozitia de ciocolata. (poza 5)

Umplem formele pana la baza si punem capacele. Bagam la congelator. (poza 6)

Dupa ce s-a intarit scufundam rapid formele in apa calda ca sa putem scoate usor inghetata. Delicioasa !


Inghetata de ciocolata pe bat de la www.caietulcuretete.com

Credit foto: www.caietulcuretete.com

Recomandari