Ghiveci de dovlecei

Ghiveci de dovlecei

Ghiveci de dovlecei - O mancare de sezon plina de aroma si savoare. Ghiveciul de dovlecei nu este doar savuros, dar si plin de vitamine.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ceapa alba500 g
  • piper0 dupa gust
  • ardei gras750 g
  • dovlecel3 kg
Preparare

Dovleceii se curata de coaja si seminte, se taie in cuburi, se presara cu sare intr-un lighean si se lasa 30 minute;

Ceapa se caleste 10 minute in ulei, se adauga ardeiul copt si curatat, rosiile decojite;

Se adauga dovleceii strecurati de zeama si se fierb. Se adauga spre final marar, patrunjel, se sareaza si se pipereaza dupa gust;

Se sterilizeaza 30 minute.

Tips

Iarna se poate folosi ca atare sau se mai adauga orez fiert si se serveste ca si garnitura excelenta la chiftelute, snitele.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Curaj sau conformare I
  • person

    "living vicariously through myself..."

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
LUMANARE ARTIFICII SET24 DIVERSE CULORI

4 RON   5 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere