Supa cu carnaciori italieni

Supa cu carnaciori italieni

Este aromata si usor digerabila, gratie carnii de vitel si dovlecelului, iar carnaciorii italieni ii sporesc gustul.

Specificitalian
Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
cina romantica  
Ingrediente
  • morcov1 bucata
  • spanac1 mana
  • usturoi uscat2 catei
  • piper0 dupa gust
  • dovlecel2 bucati
Preparare

Carnaciorii se taie rondele de 2 cm lungime si se pun 2 minute la calit impreuna cu usturoiul zdrobit.

Dovleceii se curata de coaja, se taie cubulete si se pun la calit impreuna cu spanacul, pana devin moi.

Carnea de vitel cubulete se pune la calit peste carnaciori si apoi se adauga verdeturile, morcovul rondele, bulionul, sare, piper si apa cat sa le acopere.

Se lasa la foc mic pana sunt gata legumele si carnea.

Tips

Se serveste fierbinte, cu ardei rosu, iute.

Recomandari