Supa cu carnaciori italieni

Este aromata si usor digerabila, gratie carnii de vitel si dovlecelului, iar carnaciorii italieni ii sporesc gustul.
Recomandat pentru Evenimente
cina romanticaIngrediente
- morcov1 bucata
- spanac1 mana
- usturoi uscat2 catei
- piper0 dupa gust
- dovlecel2 bucati
Preparare
Carnaciorii se taie rondele de 2 cm lungime si se pun 2 minute la calit impreuna cu usturoiul zdrobit.
Dovleceii se curata de coaja, se taie cubulete si se pun la calit impreuna cu spanacul, pana devin moi.
Carnea de vitel cubulete se pune la calit peste carnaciori si apoi se adauga verdeturile, morcovul rondele, bulionul, sare, piper si apa cat sa le acopere.
Se lasa la foc mic pana sunt gata legumele si carnea.
Tips
Se serveste fierbinte, cu ardei rosu, iute.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





zambeste ca se poate!:)
- person
"orice va fii de acum inainte...viata va fii tot simpla si mishto:)"