Fillete di rombo con zuchinni

Un generos file de calcan pregatit intr-o baie de aburi, asezat pe un pat subtire de dovlecei proaspeti aromatizat cu ierburi mediteraneene, poate fi o cina extrem de delicioasa.
Ingrediente
- piper0 dupa gust
Preparare
Se pregateste la cuptor intr-un vas de lut;
Taiati dovlecelul in felii subtiri si asezati-le in vas aproape suprapuse, astfel incat sa se formeze un "pat";
Puneti deasupra fileul de calcan si condimentati cu uleiul extra virgin, rose marin, cu caperele, sare, piper si rosiile de Sicilia;
Uleiul extra virgin se prepara in prealabil astfel: maruntiti trei catei de usturoi si introduceti-i in cei 100 ml de ulei de masline - veti obtine un ulei parfumat;
Dupa ce ati aranjat ingredientele, stropiti-le continutul cu vin alb sec;
Separat, introduceti in cuptorul incins o tava cu apa care sa genereze vapori;
Apoi, introduceti si vasul de lut, si lasati-l acolo timp de 20 de minute;
Se serveste cald putand fi completat si de o salata verde.