File portughez de peste

File portughez de peste cu sos de rosii si verdeata tocata presarata deasupra este absolut senzational. File-ul portughez de peste se serveste cald, iar pentru un gust special puteti opta pentru cateva rondele de lamaie.
Ingrediente
- ceapa alba200 g
- sare50 g
- bulion200 g
- verdeata4 legaturi
- faina200 g
Preparare
Bucatile de peste se aranjeaza intr-o tava adanca, se adauga putin ulei.
Se prepara un sos gros din ceapa tocata marunt, bulion, piper, verdeata si faina, se lasa pe foc 15 minute, apoi se toarna sosul si rosiile si se introduce in cuptor circa 20 de minute;
Inainte de a se servi, se vor decora cu verdeata tocata.
Tips
Se pot folosi cod, stavrizi, merlucius. Cititi si aceasta: Peste la cuptor cu praz
Recomandari
Newsletter Ele.ro





Daniela Gyorfi, insarcinata?
- person
"cu cat vom gandi mai rational cu atat vom fi mai liberi!voltaire"