Ficatei in sos de vin alb

Se prepara foarte usor, sunt usor digerabili si sunt deliciosi. Acesti ficatei in sos de vin reprezinta cina perfecta dintr-o seara de toamna.
Ingrediente
- vin alb150 ml
- piper0 dupa gust
Preparare
Ficateii se spala bine, se curate de eventualele pielite si se portioneaza in bucatele mici.
Ceapa se curata, se taie fideluta si se pune la prajit in putin ulei de masline, pana se rumeneste bine.
Se adauga ficateii si se lasa la calit, impreuna cu cimbrul, putin piper si sare.
Dupa ce s-au rumenit bine se toarna deasupra paharul de vin alb si se lasa "la scazut".
Se servesc fierbinti, cu cimbru proaspat presarat deasupra.
Tips
Se poate folofsi si ficat de porc, insa vinul in acest caz va fi unul rosu, demisec.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





neconditionat
- person
"zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"