Drob de pui
Ati mancat destul drob de miel de Paste si vi s-a pus invers? Incercati aceasta reteta mai usoara si mai dietetica de drob de pui. Acest drob de pui poate fi preparat oricand in timpul anului, ca mancare gatita sau aperitiv. Veti fi incantati de gustul acestui drob de pui racoros, pufos si gustos.
Recomandat pentru Evenimente
pasteIngrediente
- morcov4 bucati
- ou2 bucati
- patrunjel1 legatura
- usturoi verde2 fire
- ceapa verde1 legatura
- ficatei pasare800 g
- chifla1 bucata
Preparare
Se fierb ficateii de pui, se scurg si se toaca marunt;
Se amesteca cu ceapa, patrunjelul si usturoiul tocate, chifla inmuiata in apa si stoarsa bine, 2 oua si condimentele;
Se unge tava de cozonac, se pune jumatate din compozitie, peste ea morcovii si ouale fierte si deasupra, restul compozitiei;
Se bate un ou, se toarna peste drob si se da la cuptor maxim 1 h.
Tips
Dupa preferinta, se pot adauga in compozitie si alte verdeturi.