Dovlecei umpluti cu branza de vaci

Dovlecei umpluti cu branza de vaci sunt un fel de mancare gatita excelenta, facand parte din categoria preparatelor cu putine calorii. Acesti dovlecei umpluti cu branza de vaci sunt usor de preparat si sunt chiar deliciosi. Este sezonul dovleceilor asa ca puteti sa va rasfatati familia, cu aceasta
Ingrediente
- ou1 bucata
- parmezan2 linguri
Preparare
Se curata dovleceii de coaja, se taie pe latime in bucati de 5 cm lungime, se scobesc cu o lingurita de miez, pentru a putea fi umpluti;
Se pune intr-un teflon continutul dovleceilor, la foc mic cam 10 minute, amestecandu-se din cand in cand;
Se zdrobesc in teflon dovleceii, se adauga ardeiul taiat cubulete, ceapa taiata rondele mici, sare , piper si se mai lasa 5 minute pe foc;
Se pune continutul intr-un castron la racit, se adauga oul, iaurtul, branza, mararul taiat fin si parmezanul, se amesteca;
Se umplu dovlecei cu varf cu amestecul preparat, se pun int-un vas cu putina apa si se pun in cuptorul preincalzit cca 20-30 minute.