Dovlecei cu sunca

Un aperitiv perfect daca este servit rece, un fel de mancare gustos servit fierbinte.
Ingrediente
- marar1 legatura
- ulei de masline2 linguri
- sare0 dupa gust
- piper0 dupa gust
- ardei gras1 bucata
- dovlecel6 bucati
- sunca presata150 g
Preparare
Se curata 5 dovlecei de miez si se taie in doua fiecare, pe lung.
Miezul ramas se amesteca bine cu sunca taiata fideluta subtire, ce; de-al 6-lea dovlecel taocat cubulete marunte, sare si piper si se pune la prajit.
Dupa 3-4 minute se adauga legatura de verdeata tocata foarte marunt.
Se repartizeaza compozitia in cele 10 jumatati de dovlecei.
Se pun dovleceii intr-o tava de sticla termorezistenta, se rade deasupra mozzarella si se da vasul la cuptor 15 minute.
Tips
Se poate presara deasupra si branza parmezan.