Dovleac la cuptor

Dovleac la cuptor

Dovleac la cuptor - Printre multe alte delicii din dovleac pentru sarbatoarea de Halloween, puteti prepara si acest dovleac la cuptor, fraged si aromat. Dovleac la cuptor, dovleac umplut sau dovleacul fioros te vor ajuta sa creezi o atmosfera si mai fermecatoare de Halloween!

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
halloween  
Ingrediente
  • unt40 g
  • rozmarin5 g
  • sare0
  • piper0 dupa gust
  • smantana200 g
  • dovleac1 bucata
Preparare

Dovleacul se taie in doua jumatati egale;

Se curata de seminte;

Se unge fiecare jumatate de dovleac cu unt, se potrivesc de sare si piper, se presara cu rozmarin;

Jumatatile de dovleac se unesc, apoi se invelesc cu hartie pergament sau cu folie de alumina si se introduce la cuptor timp de 1,5 h, pana se inmoaie;

Se taie in bucati si se asezoneaza cu smantana.

Recomandari