Pui cu ciuperci in sos de vin alb

Pui cu ciuperci in sos de vin alb

Pentru o cina romantica, care sa fie si usoara si satioasa, nimic mai potrivit decat pui cu ciuperci in sos de vin alb. Sigur aspectul si gustul unui pui cu ciuperci in sos de vin alb, vor impresiona partenerul de cina. Si pe deasupra a gati pui cu ciuperci in sos de vin alb, este facil si rapid,

Specificamerican
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii420 kcal
Recomandat pentru Evenimente
cina romantica  
Ingrediente
  • ciuperci1 cana
  • vin alb2 linguri
  • zeama lamaie2 linguri
  • faina3 linguri
Preparare

Amestecati intr-un vas supa de pui cu zeama de lamaie si vinul alb;

Lasati sosul deoparte;

Dati pieptul de pui prin faina;

Pastrati restul de faina pentru mai tarziu;

Incingeti uleiul intr-o tigaie si puneti pieptul de pui;

Prajiti bine pe ambele parti, apoi asezati puiul pe o farfurie;

In aceeasi tigaie folosita pentru pui adaugati untul si ciupercile;

Rumeniti 2-3 minute untul si ciupercile;

Acoperiti ciupercile cu faina ramasa si mai prajiti 1 minut;

Turnati sosul de vin peste ciuperci si amestecati constant pana se ingroasa;

Daca doriti adaugati patrunjel proaspat;

Pentru servit, turnati 1-2 linguri din sosul obtinut peste pui; Puteti adauga o rosie proaspata taiata in patru sau sote de fasole verde taiata bucati (fasolea verde se prajeste 2-3 minute in unt sau ulei de masline).

Recomandari

Newsletter Ele.ro

ganduri
  • person

    "Cultura"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right