Dovleac cu morcov in sos de smantana

Dovleac cu morcov in sos de smantana este o mancarica pe baza de dovleac cu legume si sos de smantana, atat de savuroasa, caci te vei lasa ispitit s-o prepari, de indata ce vei citi reteta. Dovleac cu morcov in sos de smantana este un deliciu de sezon ce nu trebuie ratat, mai ales ca suntem in plin
Ingrediente
- morcov2 bucati
- unt1 lingurita
- smantana1 pahar
- faina1 lingurita
Preparare
Dovleacul se curata de coaja si se taie in bucati potrivite;
Morcovul se taie in rondele;
Se fierb separat in apa cu sare, astfel incat sa ramana intregi;
Faina se prajeste cu putin ulei, se amesteca cu smantana si se mai fierbe inca 5 minute;
Legumele se asezoneaza cu sosul obtinut, apoi se mai lasa sa fiarba inca 5 minute;
Se presara cu verdeata tocata inainte de servire.
Tips
Cititi si aceste retete cu dovleac: Ravioli cu dovleac Chiftele de dovleac
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"http://luiza.zboara.eu - sau - fericirea daruita de copii"