Dovleac cu morcov in sos de smantana

Dovleac cu morcov in sos de smantana

Dovleac cu morcov in sos de smantana este o mancarica pe baza de dovleac cu legume si sos de smantana, atat de savuroasa, caci te vei lasa ispitit s-o prepari, de indata ce vei citi reteta. Dovleac cu morcov in sos de smantana este un deliciu de sezon ce nu trebuie ratat, mai ales ca suntem in plin

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • morcov2 bucati
  • unt1 lingurita
  • smantana1 pahar
  • faina1 lingurita
Preparare

Dovleacul se curata de coaja si se taie in bucati potrivite;

Morcovul se taie in rondele;

Se fierb separat in apa cu sare, astfel incat sa ramana intregi;

Faina se prajeste cu putin ulei, se amesteca cu smantana si se mai fierbe inca 5 minute;

Legumele se asezoneaza cu sosul obtinut, apoi se mai lasa sa fiarba inca 5 minute;

Se presara cu verdeata tocata inainte de servire.

Tips

Cititi si aceste retete cu dovleac: Ravioli cu dovleac Chiftele de dovleac

Recomandari