Crap umplut cu nuca

Crap umplut cu nuca

Crap umplut cu nuca este o mancarica gustoasa pe care o puteti prepara de sarbatori. Crapul umplut se poate servi si rece, este la fel de gustos.

Specificromanesc
Timp preparare
Status
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ceapa alba2 bucati
  • lamaie2 bucati
  • lapte100 ml
  • nuci6 linguri
  • usturoi uscat3 catei
Preparare

Pestele se curata, se spala si se lasa sa stea cu sare o jumatate de ora.

Apoi se umple cu urmatoarea compozitie: ceapa taiata marunt se inabusa in ulei incins si se amesteca cu miezul de paine inmuiat in lapte si bine stors, cu nucile pisate, sare, piper, usturoi si verdeata tocata marunt.

Dupa ce pestele s-a umplut, se coase si se aranjeaza in tava pe niste betisoare, se freaca cu boia si se toarna deasupra restului de ulei incins.

Se da la cuptor la o temperatura de 200 grade pentru 40 de minute, iar cand pestele este aproape gata, se toarna zeama de lamaie.

Se scoate si se decoreaza cu maioneza, verdeata si masline.

Recomandari