Crap cu legume la cuptor

Crap cu legume la cuptor - Aceasta este o metoda sanatoasa de a prepara pestele. Daca vi s-a facut dor de o mancare de peste, incercati aceasta reteta de crap la cuptor. Crapul cu legume la cuptor este irezistibil si hranitor.
Ingrediente
- rosie2 bucati
- vin rosu100 ml
- piper0 dupa gust
- ardei gras3 bucati
- ceapa rosie200 g
Preparare
Pestele se curata, se spala, se taie bucati, se sareaza si se pune intr-o tava cu ulei, usturoi pisat, ardei grasi taiati felii, piper si cimbru;
Se introduce la cuptor la foc iute, pentru a face crusta. Apoi se asaza deasupra felii de rosii si se mai lasa in cuptor pana se rumenesc rosiile;
Separat, se caleste ceapa tocata impreuna cu morcovul taiat cubulete, se stinge cu suc de rosii, vin si putina apa calda. Se potriveste de sare, piper si cimbru, se fierb 15 minute, se strecoara peste peste si se mai lasa sa dea un clocot.
Tips
Cititi si aceasta reteta de peste: Crap pane