Conopida napolitana

Conopida napolitana

Daca vreti ceva usor si deosebit incercati reteta de conopida napolitana. Preparata cu ingrediente italienesti, aceasta conopida napolitana este de-a dreptul savuroasa. Conopida napolitana cu masline si capere este un preparat sanatos si hranitor, pe placul tuturor.

Specificitalian
Timp prepararelaborios
Statustestat
Calorii120 kcal
Recomandat pentru Dieta
Regim vegetarian  Retete de post  
Ingrediente
  • ceapa alba1 bucata
  • capere2 lingurite
Preparare

Se desface conopida buchetele, se fierbe, se lasa sa se scurga si se baga sub un jet de apa rece;

Rosiile se maruntesc in mixer impreuna cu bulionul si se trec apoi printr-o sita pentru indepartarea semintelor;

Se-ncinge uleiul intr-o tigaie si se caleste ceapa tocata, pana ce se inmoaie.
Se adauga rosiile pasate, maslinele, caperele si zaharul si se pun la foc mic sa se infierbante;

Conopida fiarta se introduce in sosul cald si se serveste imediat.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
De ce suntem capabili?!
  • person

    "sa fim ceea ce gandim ca suntem!"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
LUMANARE ARTIFICII SET24 DIVERSE CULORI

4 RON   5 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere