Conopida cu carne de vita

Conopida cu carne de vita

Conopida cu carne de vita este o mancarica foarte gustoasa, se prepara rapid si in plus, datorita valorilor nutritionale ale conopidei, contine multe vitamine.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Status
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ceapa alba1 bucata
  • rosie4 bucati
  • piper0 dupa gust
  • carne de vita400 g
  • conopida1 bucata
  • verdeata1 legatura
Preparare

Carnea se spala, sa taie in bucati potrivite si se prajeste in ulei, dupa 10 minute adaugati o cana de apa.

In alta tigaie cu ulei caliti o ceapa, dupa ce se inmoaie adaugati morcovul taiat rondele, apoi cele 4 rosii taiate cubulete si dupa ce s-au inabusit le adugati peste carne, sarati si piperati dupa gust, mai puneti apa cat sa cuprinda intreaga compozitie si lasati sa fiarba.

Conopida se spala si se desface buchetele si se pune peste carne, se mai lasa sa fiarba inca 10 minute, se presara deasupra verdeata tocata marunt si se ia de pe foc.

Recomandari