Chiftelute marinate

Chiftelute marinate

Chiftelute marinate sunt unul din preparatele preferate de copii si adulti. Aceste chiftelute marinate sunt acceptate de oricare dintre noi pentru ca ne aduc aminte de rasfaturile din copilarie. Oricum e bine sa incercati aceasta reteta de chiftelute marinate, pentru ca familia d-voastra va fi

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • lapte100 ml
  • ou1 bucata
  • carne de vita450 g
  • dafin1 foaie
  • parmezan2 linguri
Preparare

Incingeti 1 lingura de ulei intr-o tigaie, adaugati ceapa si caliti timp de 3-4 minute, la foc mic, amestecan continuu;

Puneti painea la inmuiat in lapte, timp de 10 minute, carnea intr-un castron, stoarceti painea si adaugatu-o peste carne;

Adaugati ceapa calita, oul, parmezanul si patrunjelul, potriviti de sare si piper;

Amestecati cu mainile compozitia pentru a deveni catt mai omogena. Presarati pe o suprafata făina si modelati chiftelute mici, rotunde. Intr-un vas, incalziti sucul de rosii, adaugati 1 praf de sare si 1 foaie de dafin si tineti la cald;

Incingeti ulei intr-o tigaie si prajiti jumatate din cantitatea de chiftelute. Adaugati-le pe rand in sos. Fierbeti la foc potrivit, timp de 20 minute.

Tips

Pentru ca sa fie mai delicioase aceste chiftele marinate se servesc cu paste.

Recomandari