Chiftelute in sos de rosii

Chiftelute in sos de rosii

Chiftelute in sos de rosii - Rosiile sunt legume foarte populare, ce contin antioxidanti vitali pentru organismul nostru. Nu le ocoliti, ci incercati sa profitati de beneficiile lor, preparand un sos de rosii cu chiftelute, absolut delicios!

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ceapa alba2 bucati
  • ou1 bucata
  • usturoi uscat6 catei
  • piper0 dupa gust
  • ardei gras500 g
Preparare

Se amesteca carnea cu ceapa,ouale si mararul, se formeaza chiftelute, se trec prin faina si se prajesc;

Rosiile, se curata de coaja si se taie cubulete;

Ardeii se curata de cotoare si seminte si se taie in fasii subtiri;

Rosiile si ardeii se calesc in cateva linguri de ulei, timp de 15 min, amestecand continuu;

Se adauga usturoiul pisat, sarea, piperul, maghiranul si chiftelutele. Se lasa sa fiarba impreuna 10 min.

Tips

Se presara cu patrunjel inainte de a fi servite.

Recomandari