Chiftelute de dovlecei cu branza feta

Chiftelute de dovlecei cu branza feta

O reteta gustoasa care combina dulceata dovleceilor cu gustul fin al branzei feta.

Specificgrecesc
Timp prepararelaborios
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
onomastica  
Recomandat pentru Dieta
Regim lactovegetarian  
Ingrediente
  • branza feta500 g
  • cartof1 bucata
  • ceapa alba1 jumatate
  • ou1 bucata
  • ulei de masline100 ml
  • menta10 g
  • pesmet50 g
  • dovlecel3 bucati
  • faina de grau6 linguri
Preparare

Pune cartoful la fiert in apa cu sare. Cand s-a fiert marunteste-l. Amesteca intr-ul bol pana se omogenizeaza cartoful sfaramat, dovleceii dati prin razatoare, oul, ceapa tocata marunt, frunzele de menta tocate, branza sfaramata, pesmetul, sarea si piperul.

Pune faina intr-o farfurie. Din compozitia facuta mai devreme ia cu o lingura si formeaza chiftelute pe care le rostogolesti prin faina.

Incinge uleiul si pune chiftelutele la prajit cate 5-6 minute pe fiecare parte. Scoate-le pe un servetel care sa absoarba uleiul.

Pofta buna!

Reteta propusa in cadrul concursului ARLA DANISH WHITE TE PROVOACA SA GATESTI CREATIV!

Tips

Le poti servi si cu un sos rosu din suc de rosii si ceapa si garnitura de piure.

Recomandari