Cartofi umpluti cu carne

Cartofi umpluti cu carne

Cartofi umpluti cu carne, aceasta mancare este deosebita si savuroasa. Cartofii umpluti cu carne sunt usor de preparat si va vor aduce cele mai mari aprecieri, in calitate de bucatareasa desavarsita.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • cartof12 bucati
  • ceapa alba2 bucati
  • piper0 dupa gust
  • smantana1 pahar
  • verdeata1 lingura
  • faina1 lingura
Preparare

Se curta cartofii si se scobesc cu ajutorul cutitului;

Carnea tocata se amesteca apoi cu ceapa taiata marunt, prajita sau cruda, cu o lingura de untura, piperul, sarea si verdeata tocata;

Cu aceasta compozitie se umplu cartofii, se dau prin faina si se rumenesc in untura, intorcandu-i pe toate partile;

Se asaza cartofii rumeniti intr-o cratita si se toarna peste ei urmatorul sos;

In untura ramasa de la prajitul cartofilor se prajeste 1/2 lingurita faina si se stinge cu bulion;

Se adauga zaharul, sarea si apa;

Sosul trebuie sa acopere cartofii;

Se lasa cratita pe foc ca sa fiarba incet cateva minute, se toarna smantana si se da la cuptor pana cartofii sunt gata.

Tips

Cititi si aceste retete pe baza de cartofi: Cartofi cu smantana la cuptor Sufleu de cartofi

Recomandari