Branza afumata cu mamaliguta

Un preparat pe care l-am servit prima oara la o stana din Fagaras, branza afumata pe pat de mamaliguta fierbinte face deliciul oricarei cine in familie.
Ingrediente
- sare0 dupa gust
- piper0 dupa gust
- cascaval400 g
- smantana2 linguri
- malai350 g
- telemea100 g
Preparare
Malaiul grisat se pune intr-un tuci cu apa cu sare si se prepara o mamaliguta de consistenta medie.
Cascavalul afumat si telemeaua de oaie se dau pe razatoarea mare si apoi se amesteca cu smantana si piper.
Intr-un vas de sticla termorezistent se pune un strat de mamaliguta, unul de branze, apoi iar de mamaliguta si se da vasul la cuptor timp de 15 minute.
Tips
Se serveste fierbinte.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





Michael Bolton la altar cu Nicolette Sheridan
- person
""daca vrei sa fii fericit o clipa,razbuna-te...daca vrei sa fii fericit o viata,iarta!!!""