Branza afumata cu mamaliguta

Branza afumata cu mamaliguta

Un preparat pe care l-am servit prima oara la o stana din Fagaras, branza afumata pe pat de mamaliguta fierbinte face deliciul oricarei cine in familie.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  valentine`s day  
Ingrediente
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • cascaval400 g
  • smantana2 linguri
  • malai350 g
  • telemea100 g
Preparare

Malaiul grisat se pune intr-un tuci cu apa cu sare si se prepara o mamaliguta de consistenta medie.

Cascavalul afumat si telemeaua de oaie se dau pe razatoarea mare si apoi se amesteca cu smantana si piper.

Intr-un vas de sticla termorezistent se pune un strat de mamaliguta, unul de branze, apoi iar de mamaliguta si se da vasul la cuptor timp de 15 minute.

Tips

Se serveste fierbinte.

Recomandari