Pui marinat la gratar

Pui marinat la gratar

E cald afara si abea asteptati sa vina weekend-ul sa mergeti la un gratar, langa o padure racorosa? Perfect, pregatiti-va cu o zi inainte, sau de dimineata pentru un pui marinat la gratar. Practic pentru pui marinat la gratar veti marina puiul cu un sos deosebit. Miresmele care se vor imprastia in

Specificromanesc
Timp prepararelaborios
Statustestat
Calorii300 kcal
Ingrediente
  • miere3 linguri
  • mustar2 linguri
  • susan3 lingurite
Preparare

Se spala carnea, se cresteaza si se lasa de o parte pana se pregateste sosul sosul de marinat;

Se amesteca mierea cu uleiul, mustarul si zeama de lamaie, se pune susanul, sare si piper dupa gust si se obtine un sos prin care se trec bucatiile de carne;

Se aseaza fripturile pe bucati de folie de aluminiu, se toarna peste fiecare cate o lingura din sos, se infasoara si se dau la rece pt 3-4 ore. Se scot apoi din folie si se frig pe gratarul incins si uns cu grasime.

Tips

Langa acest delicios pui marinat la gratar, merge perfect o salata de rosii, putem chiar coace cativa ardei pe gratar.

Recomandari