Frigarui din carne de rata

Frigarui din carne de rata

Iata o alternativa foarte gustoasa la clasicele frigarui din carne de porc. Cu orice ocazie poti pune pe masa un preparat inedit: frigarui din carne de rata - aromate, foarte usor de preparat si usor digerabile. Invitatii tai le vor indragi imediat!

Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
revelion  
Ingrediente
  • ananas6 felii
  • sare0
  • piper0
  • ceapa verde0
  • pulpa rata2 bucati
Preparare

Punem pulpele intr-o craticioara si le asezonam cu sare si piper. (poza 1)

Le lasam pe foc pana se rumenesc. Nu punem ulei fiindca isi vor lasa suficienta grasime. (poza 2)

Taiem ananasul cubulete si il rumenim usor in grasimea de la carnea de rata. (poza 3)

Feliem pulpele de rata in bucatele mici. (poza 4)

Luam niste bete pt frigarui si alternam carnea cu ananasul. (poza 5)

Frigarui din carne de rata de la CAIETUL CU RETETE

Credit foto: www.caietulcuretete.com

Recomandari