Ciupercute umplute pe gratar

Ciupercute umplute pe gratar

Aceste ciupercute umplute reprezinta atat un aperitiv excelent, cat si o garnitura suculenta alaturi de pui sau porc pe grill. Sunt consistente si extrem de gustoase.

Timp preparare
Status
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • patrunjel1 lingura
  • piper0 dupa gust
  • faina2 linguri
Preparare

Curatati ciupercile, inlaturati cotorasele si tocati-le marunt, apoi dati cotoarele maruntite la tigaie impreuna cu ceapa si o lingura de margarina sau unt, pana se inmoaie.

Adaugati apoi faina, amestecand continuu, condimentati si turnati vinul si asteptati sa dea intr-un clocot.

Adaugati baconul si patrunjelul, apoi cu mixtura obtinuta umpleti capacelele ciupercilor.

Asezati ciuperile umplute pe folie de aluminiu, inveliti cu folie si sigilati facand un pliu foliei, apoi lasati pe gratar timp de 15 - 20 de minute.

Recomandari