Calcan la gratar

Calcan la gratar

Combinatia dintre aroma pestelui si untul dulce il face preparatul ideal pentru o cina pretentioasa.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statusinedit
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  
Ingrediente
  • lapte30 ml
  • unt150 g
  • sare0 dupa gust
  • calcan1 kg
  • verdeata0 dupa gust
  • sare de lamaie0 dupa gust
Preparare

Se spala calcanul foarte bine, se curate apoi de intestine si bronhii si se fierbe in apa timp de 5 min.

Se portioneaza in bucati medii, care se tin in lapte dulce 30 d eminute, apoi se ung cu unt topit si se presara cu sare de lamaie.

Se pun bucatile pe gratarul incins pe ambele parti, pana se rumenesc.

Tips

Se serveste fierbinte cu zeama de lamaie.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Joc nebun
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right