Tartine cu ansoa

Tartine cu ansoa

Fileurile de ansoa sunt foarte gustoase iar in combinatie cu toastul prajit si untul gustos alcatuiesc gustarea perfecta pentru o zi de weekend.

Specificmediteranean
Timp prepararerapid
Statusinedit
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  1 martie  
Ingrediente
  • ansoa8 fileuri
  • unt50 g
  • ulei de masline0
  • sare0
  • piper0 dupa gust
  • paine4 felii
  • masline verzi8 bucati
  • ceapa verde1 fir
Preparare

Feliile de toast se pun la prajit si apoi se taie in doua, pe lung.

Se unge fiecare jumatate cu unt de masa si deasupra se pune cate un file de ansoa, uns cu foarte putin ulei de masline.

Deasupra se presara ceapa verde tocata marunt si se pune cate o maslina verde, taiata pe jumatate, fara sambure.

Se asezoneaza cu sare si piper si se serveste.

Tips

In loc de ceapa verde se poate folosi praz, in acest caz utilizandu-se si lamaie verde, pentru un gust mai acrisor.

Recomandari