Pilaf de quinoa

Pilaf de quinoa

Semintele de quinoa au numeroase beneficii asupra sanatatii, iar de aceea este recomandat sa fie consumate cat mai des. Le poti consuma ca atare sau le poti folosi la prepararea diferitelor retete. Astazi iti prezentam o reteta de pilaf cu quinoa, excelenta pentru orice moment al zilei!

Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ceapa alba1 bucata
  • morcov1 bucata
  • ulei de floarea-soarelui0
  • sare0
  • boia dulce0
  • quinoa1 ceasca
  • patrunjel verde1 legatura
Preparare

Se toaca marunt ceapa impreuna cu morcovul si radacina de patrunjel, apoi toate legumele se calesc in ulei. intre timp se pune o cana de Quinoa intr-o sita deasa si se spala cu apa.

Dupa ce se calesc ceapa, morcovul si patrunjelul in ulei, se adauga Quinoa si doua cani de apa, amestecand din cand in cand. La sfarsit, se adauga putina sare si se ia de pe foc.

Pilaful de quinoa se serveste ca si pilaful de orez, alaturi de carne sau se foloseste la prepararea sarmalelor.

Recomandari