Fasole verde pastai cu usturoi

Fasole verde pastai cu usturoi

Pate nu multe dintre voi ati incercat aceasta reteta, insa noi credem ca aceste pastai cu usturoi pot fi o garnitura delicioasa pentru o friptura suculenta din pulpe de pui, Sun simple si rapid de facut si sunt foarte sanatoase.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
craciun  
Ingrediente
  • ceapa alba2 bucati
  • fasole pastai600 g
  • ulei de floarea-soarelui0
  • marar1 legatura
  • usturoi uscat8 catei
  • sare0
  • piper verde0
Preparare

Ceapa alba se curata si se toaca marunt, apoi se pune la calit in ulei incins, pana se rumeneste putin si devine aurie.

Fasolea verde se curata de varfuri si de eventualele ate si se pune peste ceapa, impreuna cu usturoiul zdrobit bine.

Dupa 7-8 minute pe foc se adauga sare, piper verde si se mai lasa inca 3-4 minute la foc mic.

Se ia d epe foc si se adauga mararul tocat foarte marunt.

Tips

Se pastreaza acoperita pana la servire.

Recomandari