Cartofi sotati cu patrunjel

Cartofi sotati cu patrunjel

Vrei o garnitura proaspata si aromata? Incearca acesti cartofi sotati cu patrunjel si nu vei regreta!

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
botez  zile de nastere  
Ingrediente
  • cartof15 bucati
  • patrunjel1 ceasca
  • ulei de masline8 linguri
  • piper1 lingurita
  • praz1 fir
  • ierburi aromate1 lingura
Preparare

Se amesteca bine patrunjelul tocat marunt cu celelalte ierburi aromate sau condimentul de salata si uleiul de masline.

Se spala bine cartofii, li se lasa coaja, se taie in sferturi si se prajesc in ulei incins pana devin aurii, apoi se pun intr-un vas pe foc, alaturi de amestecul de ierburi si prazul tocat marunt, timp de 5-6 minute, amestecand mereu.

Se asezoneaza de sare si piper negru.

Tips

Se poate pune si putin parmezan peste cartofi, la sfarsit.

Recomandari