Cartofi copti cu parmezan ras

Cartofii copti au un gust minunat daca ii asezonati cu parmezan ras, sporindu-le astfel savoarea, datorita aromei inconfundabile iute-acrisoara. Aspectul rumen auriu al acestui preparat nu va lasa pe nimeni indiferent.
Ingrediente
- branza parmezan1 punga
- cartof8 bucati
- ulei de masline8 linguri
- rozmarin2 lingurite
- sare1 praf
- piper1 praf
- faina4 lingurite
Preparare
Cartofii se curata de coaja si se taie in bucatele potrivite, ca pentru servit, care se pun la fiert in putina apa cu sare, timp de 7-8 minute.
Intr-un vas de sticla termorezistent se pune faina, rozmarinul, parmezanul, uleiul de masline, sarea si piperul verde, se amesteca bine si apoi se adauga cartofii, omogenizandu-se, fara sfaramare.
Vasul se da la cuptorul incins timp de 30 d eminute, pana se rumenesc bine cartofii si devin aurii.
Tips
Se servesc fierbinti.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"cea mai frumoasa culoare din lume este cea care ti se potriveste - coco chanel"