Cartofi copti cu parmezan ras

Cartofi copti cu parmezan ras

Cartofii copti au un gust minunat daca ii asezonati cu parmezan ras, sporindu-le astfel savoarea, datorita aromei inconfundabile iute-acrisoara. Aspectul rumen auriu al acestui preparat nu va lasa pe nimeni indiferent.

Specificitalian
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
1 martie  ziua femeii  paste  
Ingrediente
  • branza parmezan1 punga
  • cartof8 bucati
  • ulei de masline8 linguri
  • rozmarin2 lingurite
  • sare1 praf
  • piper1 praf
  • faina4 lingurite
Preparare

Cartofii se curata de coaja si se taie in bucatele potrivite, ca pentru servit, care se pun la fiert in putina apa cu sare, timp de 7-8 minute.

Intr-un vas de sticla termorezistent se pune faina, rozmarinul, parmezanul, uleiul de masline, sarea si piperul verde, se amesteca bine si apoi se adauga cartofii, omogenizandu-se, fara sfaramare.

Vasul se da la cuptorul incins timp de 30 d eminute, pana se rumenesc bine cartofii si devin aurii.

Tips

Se servesc fierbinti.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Frumusete de gheisa
  • person

    "cea mai frumoasa culoare din lume este cea care ti se potriveste - coco chanel"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right

 

Ofert Ele.rochevron_right
% reducere