Picioare de miel umplute

Picioare de miel umplute

Picioare de miel umplute este o reteta de Paste care se prepara foarte simplu si se pregateste repede. La aceste picioare de miel umplute se folosesc foarte putine ingrediente, dar toti cei care au gustat-o au fost de acord ca este un preparat delicios. Ca sa fii sigura ca este pe placul tuturor

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii350 kcal
Recomandat pentru Evenimente
paste  
Ingrediente
  • zahar2 lingurite
  • patrunjel4 fire
  • usturoi uscat6 catei
  • menta4 fire
  • suc de lamaie1 lingura
  • carne de miel1 bucata
Preparare

Mai intai trebuie sa dezgheti piciorul de miel. Intre timp pui intr-un vas adanc: cateii de usturoi bine maruntiti, menta, patrunjelul, zaharul si sucul de lamaie si le amesteci bine;

Se pune piciorul de miel pe o folie de aluminiu si se unge cu mixtura preparata. Apoi se ruleaza carnea in folie si se pune intr-o tava. Se da friptura la cuptorul care a fost in prealabil incalzit si se lasa pana este gata;

Cand carnea este fripta se pune pe un platou si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se poate servi cu piure de legume sau cu cartofi.

Tips

Atunci cand se ruleaza carnea in folie si se pune intr-o tava, pentru ca friptura sa iasa frageda se pune vin si unt.

Recomandari