Crap la cuptor

Crap la cuptor

Orice pescar de apa dulce viseaza sa isi prinda si apoi gateasca proprii pesti. In visele si povestile lor, mananca adesea pastravi pane, chiftelute de peste, caras la tava sau crap la cuptor si sigur toti pestii au dimensiuni anormal de mari. Din aceasta lista un gust deosebit il are carnea dulce

Specificromanesc
Timp prepararerapid
Statusconsacrat
Calorii300 kcal
Ingrediente
  • ceapa alba2 bucati
  • lamaie1 bucata
  • usturoi uscat1 capatana
  • piper0 dupa gust
  • bulion1 lingura
  • crap1 kg
Preparare

Se curata pestele de solzi si intestine, se sareaza si se pune intr-o tava;

Peste peste se pun: piper boabe, usturoiul tocat, bulionul de rosii, ceapa taiata felii, putina apa, sarea si uleiul;

Se pune in cuptorul incins si cand este aproape gata se toarna si paharul de vin;

Gustul unui crap la cuptor va fi desavarsit daca se adauga si felii de lamaie;

Se serveste dupa racire.

Recomandari