Ceafa de porc cu rosii si cascaval la cuptor

Ceafa de porc cu rosii si cascaval la cuptor

Ceafa de porc cu rosii si cascaval la cuptor - Pentru cei ce gatesc zilnic si vor sa mai sa incerce si alte bucate gustoase, dar nu au nici o idee, noi va ajutam sa iesiti din impas cu o reteta gustoasa de ceafa cu rosii si cascaval la cuptor. Merita incercata!

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • piper0 dupa gust
  • cascaval150 g
Preparare

Se intinde o folie de aluminiu peste toata suprafata tavii;

Se pun bucatile de ceafa condimentate si se dau la cuptor;

Se urmaresc pana se rumenesc, apoi se scot din cuptor, se aseaza felii subtiri de rosii, se presara cu cascaval;

Se dau din nou la cuptor pana se topeste cascavalul.

Tips

Se serveste cu salata de vara. Ceafa se poate inlocui cu cotlet, pipet de pui sau alte carnuri.

Recomandari