Tort cu piscoturi si bavareza de capsuni

Tort cu piscoturi si bavareza de capsuni

Pentru o ocazie speciala sau pur si simplu pentru ca va doriti sa faceti o bucurie celor dragi, acest tort este minunat! Racoritor si aromat, este ideal in perioada in care se coc capsunile. Pofta buna!

Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
botez  zile de nastere  cina romantica  valentine`s day  1 martie  onomastica  
Ingrediente
    Preparare

    Batem spuma albusurile, Adaugam zaharul si batem pana obtinem o bezea tare si lucioasa, apoi adaugam apa si galbenusurile.Punem faina si omogenizam compozitia. Turnam aluatul obtinut in forma de tort tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pana e rumeneste frumos. Taiem blatul in doua si asezam primul blat pe un platou. Fixam in jurul lui inelul reglabil pentru tort. Pregatim siropul astfel: dam apa in cateva clocote impreuna cu zaharul, la final adaugam vanilia si lasam sa se racoreasca.
    Insiropam primul blat.

    Vezi ingredientele si reteta completa pe www.caietulcuretete.com

    Recomandari