Salata de fructe de mai

Salata de fructe de mai

In luna mai capsunile dulci si zemoase inunda piata, de aceea o salata de fructe de mai cu capsuni este recomandata. Salata de fructe de mai este vitaminizanta si reconfortanta, iar daca va va place, mai tarziu inlocuiti capsunele cu fragii. Salata de fructe de mai este un desert care va va umple

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii400 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  
Ingrediente
  • zahar125 g
  • capsune500 g
  • vin alb500 ml
  • vin rosu1 l
  • coniac1 pahar
Preparare

Se pun capsunile intr-o sita, se spala in apa rece, se lasa sa se scurga, apoi se curata de codite;

Fiecare capsuna se trece usor prin zahar pudra si se asaza intr-un castron, peste fructe se toarna coniacul. Se lasa la frigider timp de 1-2 ore;

Se adauga vinul rosu si cel alb, se amesteca usor si se lasa mai departe la frigider 3-4 ore, cand poate fi servit.

Tips

In cazul in care se inlocuieste vinul alb cu sampanie, acesta se adauga imediat inainte de a servi si puteti adauga dupa preferinta si putina frisca.

Recomandari