Orez mexican

O garnitura deosebita pentru preparatele din peste grass au alaturi de taco, orezul mexican incanta simturile gustative cu aroma puternica de ardei rosu si branza Cheddar.
Ingrediente
- ceapa alba1 bucata
- unt4 linguri
- usturoi uscat2 catei
- orez500 g
Preparare
Orezul se spala bine in 2 ape, se scurge si s epune la prajit in unt, pana se rumeneste bine.
Se adauga putina apa si ardeii iuti, tocati marunt.
Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc fara ulei pana se rumenesc, apoi se pun peste orez.
Se adauga apa cat se il acopere si se fierbe la foc mic, pana boabele sunt fierte al dente.
Se adauga branza Cheddar taiata cubulete mici, se amesteca usor si se mai lasa 10 minute la foc mic, sa se topeasca branza.
Tips
Se poate consuma si ca fel principal, alaturi de garnitura de muraturi.