Snitel de legume

Snitel de legume

Pentru ca imaginatia gurmanzilor si a pasionatilor in arta culinara, nu are limite, vegetarienii au inventat reteta de snitel de legume. Astfel clasicul snitel devine accesibil vegetarienilor in diverse combinatii de legume, precun numai putin deliciosul snitel de legume. SPreparat dintr-o

Specificisraelian
Timp prepararelaborios
Statusinedit
Calorii200 kcal
Recomandat pentru Dieta
Regim lactovegetarian  
Ingrediente
  • cartof4 bucati
  • morcov2 bucati
  • ou2 bucati
  • pesmet1 lingura
  • faina2 linguri
Preparare

Se fierb impreuna sau separat, in apa cu sare morcovii, patrunjelul,
cartofii fara coaja, varza oparita deja, fasolea verde si mazarea boabe;

Se scurg bine din apa si se toaca impreuna, afara de mazare, potrivit de marunt;

Separat se amesteca o lingura de faina cu doua oua, se adauga zarzavatul, branza rasa si sare daca mai trebuie;

Se ia cu lingura din compozitie, se fac chiftele rotunde cu mana data prin faina si se turtesc apoi in forma de snitel, pe un fund presarat cu pesmet. Se rumenesc in untura si se servesc cu salata.

Tips

Se servesc cu un pic de lamaie stoarsa pe deasupra si verdeata proaspata, patrunjel sau marar, tocata pe deasupra, imediat dupa ce snitelele au fost scoase si scurse de grasime./i>

Recomandari