Pere pe grill cu ricotta si ghimbir confiat

Pere pe grill cu ricotta si ghimbir confiat

Un desert de exceptie, gustos si rafinat, perele cu ricotta si ghimbir sunt in mod sigur un preparat pe care nu l-ai mai incercat pana acum. Iti recomandam cu caldura aceasta reteta si iti garantam ca vei fi impresionata de rezultat.

Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  onomastica  
Ingrediente
  • miere2 linguri
  • para3 bucati
  • esenta rom1 lingura
  • stafide30 g
  • ghimbir30 g
  • branza ricotta200 g
Preparare

Taiem perele in sferturi. Facem o scobitura in fiecare.Perele trebuie sa fie coapte dar tari.
Punem ghimbirul confiat la inmuiat in 50 ml apa fiarta. Siropul obtinut il amestecam cu 1 lingura miere. Glazuram cu el perele. (poza 1)

Le punem pe grillul incins , cate un minut pe fiecare parte. (poza 2)

Amestecam ricotta cu mierea de albine, ghimbirul confiat taiat cubulete si stafidele umflate in rom. (poza 3)

Omogenizam si umplem perele cu el. (poza 4)

Punem din nou pe gratar circa doua minute .Stropim cu siropul care se formeaza. (poza 5)

Lasam cateva minute sa se racoreasca, punem pe un platou, decoram cu frunzulite de menta sau busuioc si servim. (poza 6)

Pere pe grill cu ricotta si ghimbir confiat de la www.caietulcuretete.com

Credit foto: www.caietulcuretete.com

Recomandari