Banane flambate

Banane flambate

Bananele sunt extrem de sanatoase datorita continutului lor bogat in potasiu, calciu, magneziu, fier, zinc si vitamine. Pot fi consumate in stare proaspata sau pot fi un desert pe cinste in combinatie cu coniac, unt si zahar.

Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
cina romantica  1 martie  ziua femeii  
Ingrediente
  • zahar1 lingura
  • banana2 bucati
  • menta0
  • coniac50 g
  • unt nesarat30 g
Preparare

Se toaca menta. Se decojesc bananele si se taie in jumatati pe lung. Se rumenesc in tigaie cu putin unt.

Intr-un bol separat se incalzeste coniacul si se flambeaza cu grija: cand este cald, se va aprinde mai usor.

Se pune coniacul peste banane si, tot cu grija, se lasa sa se aprinda.

La sfarsit se adauga zaharul.

Se servesc calde.

Tips

Se pot servi cu inghetata sau iaurt.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Ax
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
Cercei placati cu aur alb de 18k

89 RON   139 RON

Ofert Ele.rochevron_right
36% reducere