Tarta cu fructe de sezon

Tarta cu fructe de sezon

Tarta cu fructe de sezon este o prajitura excelenta, usoara si racoritoare, pe care o putem repeta pe rand cu aproape toate fructele. Pe langa faptul ca aceasta tarta cu fructe de sezon se face usor, este la fel de buna si peste 2-3 zile. Tarta cu fructe de sezon poate fi un excelent mic dejun

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii200 kcal
Ingrediente
  • zahar1 cana
  • ou4 bucati
  • branza de vaci500 g
  • faina500 g
Preparare

Se face un aluat din faina, branza, margarina, 2 oua si 2 galbenusuri si se lasa cateva ore la frigider;

Se spala fructele, se curata de samburi si se lasa sa se scurga;

Se intinde aluatul in tava unsa, se coace pe jumatate si apoi se toarna deasupra fructele amestecate cu zaharul si cu 2 albusuri batute spuma. Se lasa la cuptor inca 15-20 min.

Tips

Aceasta reteta se poate pe tot parcursul anului, folosindu-ne de fructele de sezon proaspete sau conservate, dar cel mai bine ies cu piersici, caise, prune si visine.

Recomandari