Rulada de cirese cu migdale
Un desert fin si aromat, in care gustul cireselor se imbina placut cu parfumul fulgilor de migdale!
Ingrediente
- cirese250 g
- zahar tos275 g
- iaurt200 ml
- fulgi de migdale30 g
- frisca lichida150 ml
- albus5 bucati
Preparare
- Se bat bine albusurile pana se intaresc, se adauga apoi treptat zaharul tos, ,amestecandu-se continuu sa nu se lase albusurile.
- Se toarna compozitia intr-o tava cu hartie de copt in ea si spray pt gatit sau putin unt topit, apoi se coace 8 minute la foc iute pana devine aurie si inca 15 minute la foc mic.
- Se scoate compozitia coapta, se lasa 10 minute la racit, se intinde pe o suprafata plana,cu folie de plastic elastica, pe care s-au presarat inainte fulgi de migdale.
- Iaurtul se amesteca cu frisca si cu ciresele tocate, apoi compozitia se pune peste cea de albusuri si se ruleaza strans, dandu-se 1 ora la rece.
Tips
Se orneaza cu zahar pudra, dupa ce s-a taiat in felii.
Recomandari
Newsletter Ele.ro
- person
"orice va fii de acum inainte...viata va fii tot simpla si mishto:)"