Rulada cu banana

Rulada cu banana, un desert care se prepara rapid. Aceasta rulada cu banana este minunata pentru masa de Craciun sau Revelion.
Ingrediente
- zahar160 g
- banana1 bucata
- cacao60 g
- ou6 bucati
- unt1 pachet
- zahar pudra160 g
- miez nuca80 g
- faina40 g
- galbenus1 bucata
Preparare
Blatul se prepara astfel: se bat 5 albusuri cu 160 gr. zahar dupa care se adauga cele 5 galbenusuri, nuca, 20 gr. cacao, 40 gr. faina. Compozitia se pune in tava unsa si tapetata si se coace. Se scoate si se ruleaza si se pune la rece.
Crema se prepara astfel: pachetul de unt se freaca cu zaharul pudra, 40 gr. de cacao si galbenusul.
Siropul se prepara astfel: apa cu zahar (dupa gust) se fierbe si cand s-a racit se insiropeaza blatul, se pune crema, banana si se ruleaza la loc.
Se orneaza cu crema si se rade ciocolata deasupra.