Prajitura Ramona

Prajitura Ramona - cea mai usoara reteta pentru un desert delicios savurat in familie. Fie ca vrei sa-ti rasfeti persoana iubita, fie ca vrei sa-ti impresionezi prietenii, cu acest preparat nu vei da niciodata gres!
Ingrediente
- lapte300 ml
- ou2 bucati
- unt70 g
- zahar pudra400 g
- mac200 g
- faina300 g
Preparare
Se face un aluat din ingredientele de mai sus si se imparte in doua. Se intinde o foaie in tava si se pune umplutura.
La umplutura se amesteca macul, zaharul pudra, praful de copt, coaja rasa de la o lamaie, faina, galbenusurile frecate cu unt, laptele si la sfarsit se incorporeaza albusurile batute spuma.
Se pune si a doua foaie deasupra si se da la cuptor.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





nopti tarzii
- person
"zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"