Prajitura Ramona

Prajitura Ramona

Prajitura Ramona - cea mai usoara reteta pentru un desert delicios savurat in familie. Fie ca vrei sa-ti rasfeti persoana iubita, fie ca vrei sa-ti impresionezi prietenii, cu acest preparat nu vei da niciodata gres!

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • lapte300 ml
  • ou2 bucati
  • unt70 g
  • zahar pudra400 g
  • mac200 g
  • faina300 g
Preparare

Se face un aluat din ingredientele de mai sus si se imparte in doua. Se intinde o foaie in tava si se pune umplutura.

La umplutura se amesteca macul, zaharul pudra, praful de copt, coaja rasa de la o lamaie, faina, galbenusurile frecate cu unt, laptele si la sfarsit se incorporeaza albusurile batute spuma.

Se pune si a doua foaie deasupra si se da la cuptor.

Recomandari