Prajitura Fanta

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta este un desert inedit si delicios pentru intrega familie.Perfect pentru zilele aniversare, da aroma si indulceste in acelasi timp. Fie ca vrei sa-ti rasfeti persoana iubita, fie ca vrei sa-ti impresionezi prietenii, cu acest preparat nu vei da niciodata gres!

Specificitalian
Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • zahar6 linguri
  • cacao2 linguri
  • ou6 bucati
  • unt250 g
  • zahar vanilat2 plicuri
  • faina6 linguri
Preparare

Se bat 6 albusuri cu 6 linguri zahar pana obtineti o spuma.

Galbenusurile se freaca cu 100 ml ulei, un praf de copt.

Se adauga albusurile, 6 linguri faina si 2 linguri cacao si se da la copt intr-o tava unsa si tapetata.

Crema: untul se freaca cu zaharul, cu brinza dulce, zaharul vanilat.

Glazura: plicul de budinca se amesteca cu zaharul, sucul Fanta si se pune la foc pana se ingroasa.

Atentie! Glazura se prepara numai dupa ce s-a copt blatul, s-a racit si s-a pus crema peste el. Glazura se pune peste crema si se da la rece.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

EA File de poveste
  • person

    "in viata iubesti cu adevarat o singura data...restul sunt doar forme ale iubirii"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right