Prajitura Fanta

Prajitura Fanta este un desert inedit si delicios pentru intrega familie.Perfect pentru zilele aniversare, da aroma si indulceste in acelasi timp. Fie ca vrei sa-ti rasfeti persoana iubita, fie ca vrei sa-ti impresionezi prietenii, cu acest preparat nu vei da niciodata gres!
Ingrediente
- zahar6 linguri
- cacao2 linguri
- ou6 bucati
- unt250 g
- zahar vanilat2 plicuri
- faina6 linguri
Preparare
Se bat 6 albusuri cu 6 linguri zahar pana obtineti o spuma.
Galbenusurile se freaca cu 100 ml ulei, un praf de copt.
Se adauga albusurile, 6 linguri faina si 2 linguri cacao si se da la copt intr-o tava unsa si tapetata.
Crema: untul se freaca cu zaharul, cu brinza dulce, zaharul vanilat.
Glazura: plicul de budinca se amesteca cu zaharul, sucul Fanta si se pune la foc pana se ingroasa.
Atentie! Glazura se prepara numai dupa ce s-a copt blatul, s-a racit si s-a pus crema peste el. Glazura se pune peste crema si se da la rece.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"in viata iubesti cu adevarat o singura data...restul sunt doar forme ale iubirii"