Prajitura din piscoturi si budinca

Prajitura din piscoturi si budinca

Prajitura din piscoturi, budinca si gem. Aceasta prajitura se prepara rapid si va fi pe placul tuturor. Fie ca vrei sa-ti rasfeti persoana iubita, fie ca vrei sa-ti impresionezi prietenii, cu acest preparat nu vei da niciodata gres!

Specificromanesc
Timp prepararerapid
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • coniac60 ml
  • piscoturi300 g
  • apa200 ml
  • budinca300 g
  • gem de caise7 linguri
Preparare

Se pune pe un platou un rand de piscoturi si apoi se stropesc cu coniac amestecat cu 150 ml de apa.

Se intinde deasupra jumatate din cantitatea de gem amestecat cu cateva linguri de apa.

Peste gem se pune inca un strat de piscoturi, iar peste acestea se intinde gemul ramas. Deasupra acestuia se toarna budinca intr-un strat uniform.

Prajitura obtinuta se pune la frigider pentru aproximativ o ora.

Recomandari