Prajitura din piscoturi si budinca

Prajitura din piscoturi, budinca si gem. Aceasta prajitura se prepara rapid si va fi pe placul tuturor. Fie ca vrei sa-ti rasfeti persoana iubita, fie ca vrei sa-ti impresionezi prietenii, cu acest preparat nu vei da niciodata gres!
Ingrediente
- coniac60 ml
- piscoturi300 g
- apa200 ml
- budinca300 g
- gem de caise7 linguri
Preparare
Se pune pe un platou un rand de piscoturi si apoi se stropesc cu coniac amestecat cu 150 ml de apa.
Se intinde deasupra jumatate din cantitatea de gem amestecat cu cateva linguri de apa.
Peste gem se pune inca un strat de piscoturi, iar peste acestea se intinde gemul ramas. Deasupra acestuia se toarna budinca intr-un strat uniform.
Prajitura obtinuta se pune la frigider pentru aproximativ o ora.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





.............................................................................................
- person
"an inconatient, nimic nu ia sfarait, nimic nu trece, nimic nu se uita."