Tocanita ungureasca
Iata o delicioasa tocanita ungureasca, care are toate caracteristicile bucatariei unguresti. Aceasta tocanita ungureasca este picanta, arata apetisant si este gustoasa. Aromele si gustul tipic de boia si piper fac ca aceasta tocanita sa fie irezistibila.
Ingrediente
- piper1 lingurita
- bulion2 linguri
- dafin1 foaie
Preparare
Se spala carnea, se taie in bucati mai maricele, se zvinta si se pune in tigaie sa se rumeneasca;
Cand este gata, se scoate, iar in uleiul ramas se caleste ceapa (care inainte a fost curatata si taiata fideluta) si se lasa pana se inmoaie si capata o culoare galbuie;
Se adauga boiaua (amindoua felurile), se amesteca bine, dupa care se adauga bulionul, rosiile taiate marunt, carnea, patrunjelul, vegeta, sarea, piperul si daca este nevoie putina apa;
Se lasa sa fiarba la foc mic aproximativ 20 de minute dupa care se adauga maslinele si lamaia. Se introduce oala, in cuptor la foc potrivit si se lasa in jur de 30 min, fara capac.
Tips
Este de preferat sa folositi o oala de fonta; Atentie daca maslinele sunt sarate cata sare folositi.
Recomandari
Newsletter Ele.ro
- person
"detalii la www.fondurile-structurale.com"